ABOUT קידום אתרים בגוגל

About קידום אתרים בגוגל

About קידום אתרים בגוגל

Blog Article



יצוין, כי במקרים מסוימים, תהליך של קידום אתרים שלילי, יכול להתבצע על ידי המקדם דווקא על האתר שעבורו הוא מספק שירות, וזאת על מנת לווסת תנועה לא איכותית לאתר, הנובעת ממיקומים גבוהים של ביטויי מפתח לא רלוונטיים.

לתדירות שבה אתם מפרסמים תוכן ישנה חשיבות משום שלתוכן הזה ישנם שני צדדים: הצד שכותב, אבל גם הצד שקורא.

במידה והגעתם למילים שעליהן אין נושא באתר – זה הזמן לרשום בטבלה שצריך ליצור עמוד רלוונטי לאותה מילת מפתח.

במקרים כאלו, מטרתו של פרסום התוכן הוא הרבה פעמים לתפקד כתזכורת לכך שהעסק חי וקיים וממשיך לספק שירותים.

כשמקדם אתרים מקבל על עצמו משימת קידום אורגני של אתר, אחת מן הבדיקות החשובות שעליו לבצע הוא בדיקת ההיסטוריה של הדומיין. דומיין בעל היסטוריה בעייתית, הכוללת פריצות, הפצת ספאם ועונשים ידניים שספג ממנוע החיפוש, הוא דומיין שיהיה קשה עד בלתי אפשרי לקדם.

לכן, מחקר מקיף של המתחרים יכול לתת לנו מושג מול מה אנחנו עומדים וכיצד כדאי לפעול.

שילוב תגית הקנוניקל בצורה נכונה יאפשר לכם להימנע מנקיטת פעולה ידנית על ידי מנוע החיפוש בגין הפרה של זכויות יוצרים ושכפול תוכן.

לאחר שיש לכם רשימה התחלתית של ביטויים (מומלץ לארגן בקובץ אקסל), זה הזמן לייצר תוכן עבור הביטויים האלה.

תג התיאור מייצג, למעשה, את התוכן שאתם ממליצים למנוע החיפוש להציג מתחת לתג הכותרת במנוע החיפוש. בתג התיאור תוכלו לשלב את מילות המפתח העיקריות שגם תובלטנה לגולש כאשר הוא מבצע את השאילתא במנוע החיפוש.

המצב שבו יש מספר עמודים באותו האתר המתאימים לאותה שאילתא נקרא "קניבליזציה של מילות מפתח", וממצב זה אנו נשתדל להימנע. לכל עמוד באתר שלנו, יש כתובת אחת.

קיימים כלים שונים בשוק שיאפשרו לכם להבין היכן בתוצאות החיפוש מדורג האתר שאתם מקדמים, עבור ביטויי מפתח שבחרתם מראש.

כמו כן, לכשמגיע אליכם לביקור click here הזחלן של מנוע החיפוש, האתגר המרכזי הוא לתעל את זמן הביקור שלו למיקסום האינדוקס של הדפים החשובים לכם ביותר. לשם כך, חשוב יהיה לדאוג לכך שהאתר יטען במהירות ורוחב הפס של התקשורת הינו מספק (מנועי החיפוש מצהירים שהם פועלים כל עוד לא נפגמת חווית המשתמש של הגולשים כתוצאה מפעילות הזחלנים), וכן שההירכיה של האתר, הקישורים הפנימיים שבו, ניהול סדר החשיבות של העמודים באתר – כולם מאפשרים למנוע החיפוש להבין אילו דפים באתר חשוב יותר לסרוק ולאנדקס.

אחת מן המשימות אליהן צריך לגשת מקדם אתרים בבואו לבצע אופטימיזציה לאתר היא לזהות את הקישורים השבורים באתר, כלומר, הקישורים שיוצאים מדפי האתר אך מובילים לכתובת שאינה רלוונטית עוד, ולטפל בהם. על מנת לטפל בקישורים שבורים יש צורך במיפוי התוכן אליו מתייחס הקישור, במציאת תוכן אלטרנטיבי שיכול לספק מענה לחווית הגלישה של המשתמש אשר עושה שימוש בקישור, ובביצוע הפניות קבועות או זמניות לעמוד החדש.

זהו בעצם הכלי הרשמי מטעם גוגל שבו ניתן לקבל נתונים ואף לשלוח נתונים לגוגל.

Report this page